vkon 15 lopulla ei juurikaan reenattu, koe viikko otti veronsa ja rentouduin, ruualla jotain ihan perus kauraa tehtiin.

vko 16

ma 19.4 autokoulu mulla heti koulunjälkeen, joten reenaukset jäi

ti 20.4 autokoulu taas, mutta ennen sitä sivulletuloja ruualla, menee jo pienemmälläkin käsiavulla (reeni kuvattu), maahanmenoa ruualla, jää jännittyneeksi maahanmenossa, pitäis saada levolllisemmaksi. Vähän leikitin ja otin lelulla sivulletuloa, VAU! oli pakko kokeilla pientä seuraamista lelu kainalossa, ja sehän toimi, pari askelta ja palkka, no kun ääliö olen niin uudestaan vähän pidempi ja edelleen tosi hyvä! Ja vielä kerran ja koira poikittaa :))) että ehkä joskus lelulla lyhyttä, mutta muuten ruualla viel.

Niin ja ruokakupin kanssa otin sivulletuloa, niin jätkä tulee jo pelkästä käskystä 90 asteen kulmasta sivulle ilman apuja jos palkka on oikeesti Bra. Tosin aina ei onnistu ja jää vähä vinoo mut pääsääntösesti alkaa ilmeisesti hiffata homman.

Mm niin ja aikasemmin viime viikolla vai maanantaina? vähä reenattii ja kuvattiin mmutta ne reenit meni ihan perseellee! :) tsekkaa videot

ke 21.4 Käytännössä tottistelua. Hallilla ekaa kertaa ja koira seinään, patukka esteiten sekaa toiselle puolelle, hain koiran ja menin paaljon lähemmäs, näki et koira ei kyllä enää ollu mukana ja tienny ihan että mitä tehään mutta tyhmänä lähetin sen silti. Lähti haisteli hirmusesti maata ja juoksenteli, uuestaa koira kiinne lähelle esteitä, näytin lelua vähän ja kolistlin sitä esteisiin, otin koiran ja lähetin, hienoo etti patukan, mutta lähtee eelleen vetämään lelun kanssa..... vaihtoleikkiä ja liina jatkossa! Uudestaan sama homma vielä patukalla. Sitten seurauttamista, käännöksiä jne pipalta neuvo että käsi jo ylös sieltä, vähän kokeiltiinki. maahanmenoon palkkaus etujalkojen väliin kun on niin jännittyny,.

120 askeleen jälki pellolle, sivu tuuli oikeelta, vanheni joku 20 min? Sillä välin otettiin ilmasua, puuhun kiinni, haukku ihme örinäänsä taas ja leikin sen kanssa. Pipa ehotti että heitellään lelua vaan vähän kauempana, korvat nous ja haukku enemmän ku ölis, eli epävarmuutta tulee ilmeisesti kuitenkin kun oon lähellä.

Otettiin mettään esine patukalla, mä pidin pipa vei, haukku koko viennin, lähetys ja ei edenny pitkälle, tiettyä aluetta vaan kävi hirveeti läpi. kävelin sen kanssa, mutta ei, lopulta se hiffas sen, leikittii, ja jätettii esine, kauemmas ja uuestaan lähetys, nyt löyty ihan hyvin, maa vainu tolla koiralla tosi vahva, joten tuuli-ilmasut vois olla aika jees.

Jäljen alussa koira maahan (ajettii valjailla), lähetys, vähä ryntää joten kun koira maassa voisin heittää maahan ruokaa ja siitä sais lähtee jäljelle, ja muuten rauhotetaan se sinne maahan. Ihan hyvin ajo, enemmän vaan meinas mennä oikeeta kaistaa joten sai vähä jarruttaa, mutta loppua kohti paransi ja löysälläkin liinalla kävi molemmat askeleet läpi.