Ensimmäinen viikko: Osaa istua käskystä, odottaa istumassa hetken ja menee maahan kolmannella käskyllä _hitaasti_ Nimen opettelua ruualla, käytännön elämää, maahanmenoa ruualla oikea oppisesti, imuttamisen opettelu, seuraamisen alkeita, vähän leikitty

Toinen viikko: maahanmeno nopeaksi, istun lattialla, jahtaa nami kättä ja käsky maahan, toimii, mutta ei voi nousta ylemmäs maasta, naksuttimella vähän maahanmenoa, imuttamista, sivulletuloa 90 asteen kulmasta, kokeiltu ilmasu-> järkytttävä kimee piipitys, paineistuu. Saalisleikitetty, tsempattu paljon, alkaa haukkua kyllä hyvin vaikka omaa ruman äänen.

Kolmas viikko: eteentuloa, onnistui ekan kerran! Muilla viikoilla vähän kokeiltu mutta ei mee, Menee maahan nopeasti jo vaikka seison, sivulletuloa 180 asteenkin kulmasta, käsi apua vähennetty vähän 90 asteen sivulletuloissa toisinaan, seuraamista imuttaen,käännöksiä, pysähdyksiä, heitelty esineitä sisällä ja pihalla, peittäny siis ensi silmät ja sitte saanu hakee, muutenkin esineiden kantelusta kehuttu paljon, tahtoo omia helposti lelut, yleensä siis pitkä liina, jollloin voin vaatia tuomista. seisomista: tulee kohti käsimerkki, käsky, pysähtyy palkka.

vko 14: alku viikosta vähän tottistelua, imutettu, sivulletuloa, maahanmenoa, perushommaa

15.4 : Agrimarketilla tottistelu ruualla ja vähän patukalla, tuli ekaa kertaa sivulle pelkästä käskystä! Tosin ihan loivasta kulmasta, maahnamenoa lelun kanssa, saalisleikin kautta haukuttamista, sosiaalistamista hälinässä.                                                                          Illalla jälki, märkämaa vielä, tuuli takaa,n. 100 askelta, kärjessä nami, lopussa ruoka kasa, alku jälki meni toisen koiran jäljen päälle, joka oli ajettu 10 min sitten. Jälki ajettiin heti. Alku meni pyörimiseksi ja huonosti, kun vanhempi jälki ja meijän jälii erkani jatkoi toiselle jäljelle, ohjasin oikealla, loppu meni hyvin, vähän sai jarruttaa että kävi aina molemmat askeleet läpi, mutta kaikenkaikkiaan hyvin! Heitin nännärin mettään, päästin perää, löysi hyvin, mutta ei meinaa tuua, pitkä liina käyttöön !

16.4 Parkkiksella saalisleikitystä ellun toimesta, haukku hyvin, piti ja kanto tosi hyvin, irrotti ihan kelvollisesti mutta irrottaa heti jos käsi menee kohti nivusia ei niinkään käskystä ? täytyy koittaa. Sivulle tuloja pari loivasta kulmasta, seuraamisen pätkä imuttamalla, eteentuloa pari, maahanmenoa hetsaamalla ja käsky, lopulta meni ihan hyvin, eli juoksee kohti käsky ja saa palkan eli purra tyynyyn. Niin ja ekaa kertaa tyyny käytössä, ja poika sytty! leikitetty varmaan ennenkin?