to: ei mitään, ruualla vaan sivulletuloa ja muuta paskaa

pe: ei mitään kun sivulletuloo ja seuraamista vähä

la: saalisleikkiä, haukku hyvin ja tasasesti, hyvä ote ja piti  hyvin. Seuraamista imuttamalla ja käsi nenän korkeudella, ok. Sivulletuloa ruualla, ja pelkällä käskyllä. Perse jää vähän vinoon. Lantion ympärille liina ja nyppäsy vinoudesta->palkka. 90 asteen käännöksiin vielä toimi, mutta sit ei... ei käytä persettään tarpeeks hyvin, joten ehkä vaihto takaakiertoon kun ei fysiikka oikeen riitä.... kokeillaa.

NITTA: puolen kilsan jälki? 5 keppiä, joista yks väliltä ei noussu, tosin se oli liian lähellä kulmaa. 2 kulmaa, jotka molemmat meni hyvin. Noin 10 m jana, eteni 5m ja sivuille, ja veti takajäljelle :))) shit. oikeeseen suuntaan koira ja ajo tosi hyvin jäljen, pari kertaa hukkas, mut löyty nopeesti, olikohan 3 tien ylitystä? jätin koiran tielle maahan, noin 10 metrin jana, eteni hyvin mutta ei ottanu jäkee ollenkaa, mutta sitte takaspäin ja takajälki. MITÄ HELVETTIÄ argh.

Saalisleikkiä, huoh mikä nallekarhu :D eteenmeno x2 jes! mahtava :) esineitä pellolla(koiranaulakkokoukku, nahkahanska, solmusukka) eteni, kovaa, kauas ja hyvät palautukset eteen, olin tyytyväine, ja hallinta oli hyvä liikkuessa :)